dijous, 27 de novembre del 2008

Base nova del CAR, Alcalde i altres.


Ahir vaig estar a Valls tota la tarda, ja feia temps que no hi anava, i es veu que em feia falta alguna motivació concreta. En aquest cas, va ser la inauguració de la nova base dels Agents Rurals.
Va estar força bé, tot plegat...sobretot els canapès i el cava. Molt interessant el retrobament de personatges amb que havíem tingut molta relació i ara no en tenim gaire. I el coneixement de persones noves o en situacions noves. Per exemple, la persona que s'encarrega -o s'encarregava fins ara de tot el tema de les bases.
De la base he de dir que em va agradar molt que tingui detalls de gran confort, com ara un interessant fil musical que ajuda molt a la feina, també em va agradar que un company, amb la càmera del servei, per suposat, ens fes una foto a tots. El mateix company em va comentar que ell estava també molt content, ja que, finalment, tenia lavabo prop d'on es vesteix per començar a treballar o per finalitzar el servei.
A mi em va quedar un cert sentiment de inoportunitat, ja que, després de disset anys de treballar d'agent rural a l'Alt Camp, ara, quan fa un parell d'anys que ja no hi sóc, ens posen la base.
Una altra sensació positiva -ho dic molt seriosament, això- va ser conèixer el nou alcalde, l'Albert Batet, ja que es dóna la casualitat que quan jo era regidor ho era també el seu pare, i tots dos semblen persones serioses, intel·ligents i bona gent...i de la Colla Vella!
Espero que aquesta nova base serveixi perquè els meus antics companys i el meu antic cap facin la feina millor i amb més confort, malgrat que la música del fil musical no els agradi gaire...potser s'arreglarà.
He comprovat que sí, que hi ha algú que es mira aquest bloc, és l'Agnès, gràcies. Encara que ara el que ja no me'l mirava era jo mateix.
Això m'anima a seguir-lo activant, encara quje sols ho faré quan torni a Valls i cregui que tingui alguna cosa a dir, és a dir, molt de tant en tant, ja que quan hi vaig sol ser per reunir-me amb la família, cosa que no interessa a ningú més que a la família, no?
Com que jo no n'hi vaig fer cap, de foto a la base, i ja les veureu a la premsa. Jo en penjo una de Miramar, que és més alt, hi fa més fred i no se sent soroll.