dilluns, 22 de setembre del 2008

Congrès regional.


Veig que aquest bloc segueix essent quasi exclusivament meu...bé, com que no sé si s'ho mira algú, i amb l'esperança que ho faci l'Albert Pereira, aprofitaré per a felicitar-lo ben cordialment, ja que és els nostre nou president regional: Endavant Albert!
Per cert, vaig assistir a la presentació de la candidatura a Valls, al Casinet, hi havia poca gent, però suficient per a generar debat. El que passa és que jo ja ho tenia clar i me'n vaig cansar, de donar tombs a alguns temes, me n'havia de tornar a Reus, i reflexionar per a votar al congrès.
Ja va anar bé, ja, perquè s'havia de tenir veritable fe per a aguantar el congrès, amb aquell aire tan ben condicionat i la comoditat de l'espai, amb veritables butaques per a tothom. En vaig fer una foto amb el telèfon, però això era abans de començar, quan encara no hi havia ni la meitat de la gent.
Em va agradar especialment que el candidat Adam definís la seva candidatura com la de la gent sensata...això vol dir, de retruc, que la de l'Albert és formada per gent insensata, no?
Doncs bé, ara estarem quatre anys governats per insensats!

divendres, 12 de setembre del 2008

Ei! Hi ha algú?


Ostres!
Què passa en aquest bloc? Se'l mira algú?
A mi em surt entre els preferits perquè m'hi vàreu convidar, però hi vaig penjar un missatge esperant a posar-ne un altre fins que n'hi hagués algun més d'altre gent...
I això que ha passat fins i tot la diada i diverses convocatòries a eleccions d'executives.
En fi, l'esborraré dels preferits.